MENTERI MELAWAT RUMAH SAKIT JIWA..



Seorang menteri terhormat mengunjungi sebuah rumah sakit jiwa,
“Bagaimana keaadan kamu ? menteri tersebut bertanya pada pesakit.
“ Senang kah kamu semua di sini??
“ Senang Tuan!!” para pesakit itu bersorak serentak.
Apakah kelakuan kamu baik di sini?
“ Baik Tuan” ujar seorang pesakit..
Kerana kami berkelakuan baik pengarah rumah sakit ini membina kolam renang untuk kami, lengkap dengan papan anjal. Secara bergiliran kami di izinkan menggunakan papan anjal itu.. Kalau kelakuan kami semakin baik, pengarah berjanji akan mengisi kolam renang itu dengan air bulan depan.. ”

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Jamiel said...

Salam perkenalan..
sy dah follow link lg satu ni..
complete kot syarat give away tu..
Post ni lawak la..
Bila la diorang nak ok kan..

DAN said...

dan bila kelakuan makin baik ,letak buaya plak..hehehehe

'NuReeN' said...

hehehhee... lawak betoi..
saya dah join contest.. ;)

Post a Comment